RÓLUNK

A mi nemzedékünknek egyre gyakrabban kell olyan kérdésekkel szembenéznie, amiket nem lehet egy kétállású kapcsoló működési elvét követve megoldani. Nap mint nap látunk olyan problémákat, szűkebb és tágabb környezetünkben, melyek feloldására az élet több, rossz választást kínál. A környezetünk, élethelyzetünk és kilátásaink elhitetik velünk, a jelenkor emberével, hogy a legtöbb, amit tehetünk, hogy kiválasztjuk ezek közül a legkisebb rosszat.

DÉNES VIKTOR
Ilyenek a koronavírus, a klímaválság, a politikai megosztottság, az ezektől való szorongás, és az abból fakadó gyűlölet, mely szétfeszíti a társadalmunkat. Korunk, és személyes problémáink megoldásához, árnyalt válaszokra van szükségünk. Ezek a kérdések többrétű gondolkodást igényelnek, minthogy egyszerű igen-nem válaszokkal lehessen megoldani őket. Ezért használja csapatunk szimbólumként a labirintust. Úgy látjuk útvesztőben vagyunk. És néha az az érzésünk, hogy lehetetlen kiszabadulni az összetett problémakörök szorításából.

A görög mitológia Aporia-nak nevezi a kiúttalanságot, ha valamely probléma feloldásához való eljutás lehetetlen. Mi ezzel szemben fogalmaztuk meg magunkat, mikor az EXIT nevet választottuk. Feladatunknak érezzük a kiút keresését, és erre a nagyszerű és igen nehéz útra invitáljuk közönségünket.
Hiszünk benne, hogy van remény, de biztosak vagyunk abban is, hogy nem egyszerű megoldást találni mai nehézségeinkre.

Van kiút!

FARKAS ÁDÁM
ÁSZF    Adatvédelem    Közérdekű adatok    Rólunk    Kapcsolat

Copyright © 2020. Minden jog fenntartva.
Készítette leviszego